Kika actie 2013

In de week van 5 t/m 9 maart hebben kapsalon My Dream en massagepraktijk My Dream een actie week gedaan voor KIKA. Deze actieweek werd georganiseerd naar aanleiding van het 1 jarig bestaan van de kapsalon en de massagepraktijk.

Er werden knip en massages van 20 minuten gegeven voor 20,00 waarvan er 5,00 naar KIKA ging en er werden mede dankzij veel sponsors verrassingstasjes en lootjes verkocht waarvan de gehele opbrengst naar KIKA ging. Daarnaast heeft Bigfoot kinderplezier ervoor gezorgd dat er de hele week een springkussen voor de kinderen voor de deur stond waar de kinderen heerlijk op konden springen. Mirjammm's taarten zorgde voor een stuk eigen gemaakt gebak bij de koffie. Hollands-Glorie Urbangreenstore heeft de hoofdprijs ter beschikking gesteld voor de loterij. Al met al een zeer geslaagde week.

De totale opbrengst van de hele week is dan ook zeer geslaagd. We hebben maar liefst 950,00 op gehaald voor KIKA. Bij deze willen wij alle sponsors die ons hebben geholpen hartelijk bedanken voor de medewerking aan onze geslaagde week.